Andreea Bălan, despre relațiile eșuate după divorțul de George Burcea: „Nu e atât de simplu”


După ce a divorțat de cunoscutul actor în 2020, Andreea Bălan a încercat să își refacă viață, însă relațiile pe care le-a avut au eșuat după puțin timp. Crede în continuare în dragoste adevărată, iar în cadrul unui interviu acordat recent a vorbit despre motivul pentru care nu îi este ușor să aibă o relație serioasă și de lungă durată.


Invitată la podcastul realizat de Radu Țibulcă, Andreea Bălan a vorbit despre cât de important este rolul de mamă, amintind faptul că de fiecare dată cand are întâlniri ia în considerarea și lucrurile pe care le-ar putea învăța fetele ei de la bărbatul respectiv.

„Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv? 

La un moment dat, peste un an, doi, şapte, dacă bărbatul respectiv ajunge să locuiască cu fiicele mele în casă, păi, trebuie să fie un exemplu pentru ele! Trebuie, în primul rând, să se accepte reciproc, de aceea durează mai mult procesul ăsta, nu e atât de simplu! Faţă de un tată care vede copiii când îi vede şi nu locuişte cu ei”, a declarat Andreea Bălan, conform sursei amintite anterior.

Andreea Bălan: „În general tații pleacă”

Printre altele, celebra artistă a mărturisit că bărbații își refac viața mult mai ușor după un divorț sau o despărțire, asta pentru că de obicei mamele sunt cele care rămân în grija copiilor. Andreea Bălan este, de asemenea, conștientă că viitorul său partener trebuie să își asume relația cu toate lucrurile care vin la pachet.

„După ce te desparţi de tatăl copiilor, o femeie cu copii îşi reface mai greu viaţa, decât tatăl copiilor! Copiii sunt la tine, la mamă, iar ca tu să-ţi faci o altă relaţie e mai dificil. Pentru că bărbatul respectiv trebuie să te ia cu tot, cu mamă, cu copii, cu bone, cu tot ce ai tu… şi e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să şi-l asume, care te iubeşte cu adevărat! Evident că durează acest proces. Nu este la fel de uşor precum tatăl… vorbesc la modul general acum… în general taţii pleacă, se duc, văd copiii un week-end, două, trei… îşi refac viaţa mai uşor”, a mai dezvăluit artista.

Sursă foto: Instagram

  • Andreea Bălan, despre relațiile eșuate după divorțul de George Burcea: „Nu e atât de simplu”

related posts

Modifică setările cookies