Andreea Bălan, fericită și radiantă alături de iubitul ei la Wimbledon: „Sufletele care seamănă sunt pereche!”


Andreea Bălan radiază de fericire de când formează un cuplu cu tenismenul Victor Cornea. Iubitul ei urma să joace pe iarba de la Wimbledon, însă a fost nevoit să se retragă înainte de primul meci. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat însă de experiență din postura de spectatori. 


„Royal experience!”, a scris artista pe Instagram în dreptul imaginilor care au primit zeci de mii de like-uri și sute de comentarii. 

„Ești minunată! Meriți să-ți trăiești viața! Ești tânără, frumoasă și o mămică exemplu! Bravo! Nu te uita în spate niciodată!”, „Frumoși, radianți, perfecti! Sufletele care seamănă sunt pereche!”, „Mă bucur că ești fericită și zâmbești împlinită”, „Doamne ajută să fie o relație care să se materializeze într-o căsătorie!”, „Radiezi! Ești minunată!”, „Mă bucur mult pentru tine! Vă stă bine și se vede că ești fericită!”, „Ce frumoși sunteți împreună! Multă fericire vă doresc!”, „Sunteți făcuți unul pentru celălalt! Cei mai frumoși!”, „Sunteți minunați amândoi, se citește fericirea pe chipul vostru!”, „Nu am văzut vreodată imagini cu tine atât de fericită!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii ei. 

Andreea Bălan și Victor Cornea s-au fotografiat în tribune, iar artista a purtat o ținută sexy all white. Victor Cornea a ratat prima sa participare la Grand Slam-ul de la Londra. Acesta urma să joace la dublu alături de partenerul său, croatul Franko Skugor. Cel din urmă s-a accidentat, astfel că românul a fost nevoit să se retragă de la Wimbledon. 

Cântăreața și-a oficializat relația cu Victor Vlad Cornea pe Instagram chiar de ziua ei. „Azi (n.red 23 iunie), de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată!”, a scris Andreea pe contul de socializare. 

Victor Cornea este jucător de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani. De curând, a reușit să obțină cea mai bună poziție a sa în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial. 

Fotografii: Instagram andreeabalanofficial
 
  • Andreea Bălan, fericită și radiantă alături de iubitul ei la Wimbledon: „Sufletele care seamănă sunt pereche!”

related posts

Modifică setările cookies