Andreea Bălan neagă că ar avea o relație cu Jador


Andreea Bălan a vorbit despre zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Jador, după ce au fost filmați împreună.


Invitată într-o emisiune mondenă, a negat că ar avea vreo relație cu acesta.

„Eu sunt singură, nu am mai afișat nicio relație de aproape doi ani de zile. Și nici nu am mai făcut declarații legate de viața mea personală, dacă sunt sau nu sunt cu cineva și atunci, fiind văzută în club s-a speculat că aș fi, săptămâna trecută, cu un coleg din trust, cu Cătălin (Cazacu). Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador."

Paparazzi cancan.ro  i-au filmat pe cei doi în timp ce se sărutau și păreau extrem de apropiați. Se pare că Andreea Bălan și Jador mergeau la o petrecere și așa cum au fost filmați s-au comportat imediat ce s-au întâlnit. 

În urmă cu câteva zile, Jador a lansat melodia „Relație Complicată”, care are peste 300.000 de vizualizări. După întâlnirea de la miezul nopții cu Andreea, se pare că Jador a postat pe Instagram și promovarea la piesă, iar mulți au speculat că e un mesaj subliminal.

Pe Instastory, după ce au apărut filmările,  a pus un mesaj și Andreea Bălan, în care a scris:

„Ego-ul reprezintă cea mai periculoasă parte a noastră. Ego-ul este inamicul. Trebuie să ai un pic, pentru a putea merge în continuare. Dar dacă îl laşi să îţi scape de sub control, atunci vei avea o putere nebună. Lucrul acesta poate fi văzut în ziare, în fiecare zi. Corupția corporațiilor, lăcomia, puterea, credința că ei sunt zei."

 Vezi mai multe poze cu cei doi în Galeria Foto

FOTO: INSTAGRAM JADOR

INSTAGRAM ANDREEA BĂLAN 

Vezi și video:

  • Andreea Bălan neagă că ar avea o relație cu Jador

related posts

Modifică setările cookies