VIDEO Andreea Bălan radiază de fericire alături de Victor Cornea: „Omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată”


De când s-a cuplat cu Victor Cornea, Andreea Bălan radiază de fericire! Cei doi sunt de nedespărțit, iar tenismenul are o relație minunată și cu fiicele artistei, Ella și Clara. 


În weekend, sportivul și-a serbat ziua de naștere și a avut parte de o petrecere surpriză organizată de iubita sa. 

Andreea Bălan a postat pe contul de Instagram mai multe imagini de la party-ul organizat în curtea vilei sale, dar și o declarație de dragoste pentru Victor. Tenismenul a împlinit 30 de ani în 24 septembrie. 

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverența! @victorcornea, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Îți doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris cântăreața în dreptul imaginilor care au adunat zeci de mii de like-uri și numeroase comentarii. 

Printre cei care au reacționat la postarea Andreei s-a numărat și sărbătoritul. 

„Te iubesc cel mai mult!”, i-a scris Victor Cornea iubitei sale. Cei doi s-au pozat alături de familie și prietene și fiicele Andreei. Artista i-a pregătit un decor de basm iubitului și un tort cu rachete și mingi de tenis. Cei doi îndrăgostiți și-au asortat ținutele și s-au sărutat cu patos în fața invitaților. 

@andreeabalan

Happy birthaday my love ❤️????????

♬ Happy Birthday (feat. John Legend) - Kygo

„Doamne, cât de superb e tot ce trăiți! Vă iubesc enorm!”, „La mulți ani! Sunteți minunați!”, „Băiatul ăsta este făcut pentru tine! Semănați ca două picături de apă!”, „Cea mai frumoasă dovadă de dragoste a fost când în loc să se bucure de tort, a preferat să te îmbrățișeze pe tine!”, „Sunteți minunați! Se vede că e o dragoste profundă, pasională, ceva karmic, cu energie bună! Țineți-o tot așa și nu vă uitați în gura lumii!”, sunt doar câteva dintre mesajele transmise de fanii vedetei.

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația la începutul verii, printr-o postare pe contul de Instagram. 

Fotografii: Instagram @AndreeaBălan

 

  • VIDEO Andreea Bălan radiază de fericire alături de Victor Cornea: „Omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată”

related posts

Modifică setările cookies