Deși a trecut ceva timp de atunci și a avut persoanele dragi aproape, pentru a depăși momentul mai ușor, Andreea Bălan nu poate uita ceea ce s-a întâmplat, mai ales complicațiile care au apărut ulterior.

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator, în timpul nașterii prin cezariană și a fost la doar un pas de a muri pe masa de operație. Medicii au depus eforturi, pentru a o stabiliza și, din fericire, au reușit acest lucru.

„Se suprapune bucuria de a da viață și cu acel eveniment tragic. De atunci, totul s-a schimbat în interiorul meu. Mi-am dat seama că toate lucrurile care contau înainte, nu contează acum, ci, pur și simplu, liniștea, familia, iubirea și să fii fericită, asta contează și să fii sănătos, mai ales că, dacă n-ai sănătate, nu faci nimic”, a povestit Andreea Bălan, pentru un post de televiziune.

În cadrul unui videoclip postat pe canalul său de YouTube, Andreea Bălan a povestit că, imediat după ce Clara a fost pusă pe pieptul ei și a pupat-o, a intrat în stop cardio-respirator. Artista a făcut embolie amiotică și a fost resuscitată și intubată.

„Imediat cum am intrat în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare. Am fost intubată. Apoi, dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă, am stat vreo două zile. Nu-mi aduc aminte de absolut nimic din acea perioadă, pentru că eram sedată”, a povestit artista.

George Burcea, care încă era iubitul ei la acea vreme, a făcut câteva declarații despre ce a simțit în acele momente. Actorul a mărturisit că intensitatea sentimentelor a fost una copleșitoare, deoarece, în timp ce se bucura de venirea pe lume a celui de-al doilea copil, Andreea Bălan se lupta pentru viața ei.

 

Sursa foto: Instagram