În urmă cu doar câteva zile, Andreea Bălan și-a luat fanii prin surprindere, după ce a postat o fotografie, pe contul ei de Instagram, cu noul look. Pentru doar câteva ore, artista a renunțat la părul blond și a devenit roșcată.

Schimbarea a fost nu doar pe placul artistei, ci și pe placul fanilor, care s-au grăbit să o felicite pentru alegerea făcută. „Cât de perfectă ești”, „Wow ce ținută, tu nu mai zic strălucești, „Barbie din România”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Bălan din partea fanilor ei. (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Andreea Bălan și Victor Cornea sunt de nedespărțit

De când a început relația dintre ea și Victor Cornea, Andreea Bălan a început să fie destul de des pe drumuri, lucru ce nu a fost pe placul anumitor persoane. Artista a fost acuzată că își neglijează fetițele, pentru a sta cu iubitul ei.

Deranjată de ceea ce se spune la adresa ei, Andreea Bălana a precizat că are grijă să se împartă între copii și relație, în așa fel încât nimeni să nu se simtă neglijat. Mai mult decât atât, chiar și Victor Cornea a fost ironizat, după ce s-a spus că îl antrenează iubita lui.

„În ultimii zece ani de zile, am călătorit singur aproape mereu, iar prezența Andreei, când îi permite programul, este un bonus emoțional extrem de mare pentru mine la acest nivel, fiind trup și suflet alături de mine”, a specificat Victor Cornea, în urmă cu nu foarte mult timp.

 

Sursa foto: Instagram