Andreea Bălan și-a asumat relația cu tenismenul Victor Vlad Cornea. Artista a publicat primele imagini în brațele iubitului


Andreea Bălan și-a asumat noua relație! Artista iubește din nou și declară că este mai fericită ca niciodată după ce l-a cunoscut pe Victor Vlad Cornea. Iată ce a scris pe rețelele sociale!

Tag-uri: #Andreea Balan

De ziua ei, Andreea Balan a decis să-și asume relația cu tenismenul Victor Vlad Cornea printr-o postare siropoasă pe rețelele de socializare. Vizibil fericită, artista a publicat mai multe imagini alături de noul partener, împreună cu un mesaj prin care a comunicat întregii lumi că iubește din nou.

"Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită și sunt mai fericită ca niciodată", a scris aceasta pe Instagram.

Declarația oficială a Andreei Bălan vine după ce, în ultimele săptămâni, au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la noua sa relație. Având în vedere că artista a trecut prin mai multe relații eșuate, toți se întrebau când își vă găsi și ea în sfârșit fericirea. Iată că partenerul ideal pentru ea a sosit, iar fanii i-au împărtășit bucuria și au felicitat-o:

"Mereu asumată! Să rămâi așa totdeauna! Ai dreptul la iubire și ai dreptul să încerci și să arăți asta! Invidioșii vor spune iar că împrăștii cu venin în tatăl copiilor de ciudă", "Woaaa! La mulți ani veseli și buni! Să fii fericită și iubitaaa!", "Felicitări draga mea meriți din plin să fi fericită și iubită", "Băiatul asta e super,ceilalți.....praf!".

Printre persoanele care i-au urat "la mulți ani" și au felicitat-o pentru noua relație se numără și Elena Gheorghe și Nicole Cherry:" La mulți ani fericiți, să-ți fie viața plină de iubire!", a scris Elena, "La mulți ani frumoși și sănătoși", i-a urat și Nicole.

Victor Vlad Cornea este un  jucător de tenis cunoscut în România. Cea mai bună poziție a sa în clasamentul ATP la dublu este locul 83 mondial, la 19 iunie 2023.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Andreea Bălan și-a asumat relația cu tenismenul Victor Vlad Cornea. Artista a publicat primele imagini în brațele iubitului

related posts

Modifică setările cookies