Andreea Bălan și Victor Cornea, mai fericiți ca niciodată! Artista s-a apucat să joace tenis cu iubitul ei


Andreea Bălan și-a asumat de ceva vreme noua relație! 


Artista iubește din nou și declară că este mai fericită ca niciodată după ce l-a cunoscut pe Victor Vlad Cornea, sportiv de performață. De curând, Victor Cornea a avut parte de prima victorie în tenis la turneul ATP 500 de la Hamburg Open. După ce tenismenul a oferit o serie de autografe, potrivit cancan.ro, au sărbătorit într-un restaurant select.

Vezi imagini speciale în Galeria Foto

Andreea Bălan a vorbit despre relația pe care o are cu Victor Cornea și a mărturisit că a fost atrasă de disciplina, ambiția și performanța făcută de acesta:

„M-a atras la el disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu. Disciplina este foarte mare și foarte importantă. Sunt foarte mândră de toate realizările lui și de tot ce a făcut. Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui și merg acolo unde are meciuri. Îmi place foarte mult să-l însoțesc”,  a mărturisit Andreea la o televiziune de știri mondene, citată tot de cancan.ro

Se pare că artista e atât de fascinată de iubitul ei încât s-a apucat și ea de tenis. Astfel, contul ei de Instagram este mai nou plin cu poze în care Andreea strălucește și poartă echipament de tenis. Mai mult, pe TikTik-ul Andreei, preluat și pe Instagram-ul lui Victor Cornea, a apărut un filmuleț în care cei doi joacă tenis. 

Vezi imagini speciale în Galeria Foto

FOTO: VICTOR CORNEA   / ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM 

  • Andreea Bălan și Victor Cornea, mai fericiți ca niciodată! Artista s-a apucat să joace tenis cu iubitul ei

related posts

Modifică setările cookies