Turneele lui Victor Cornea îl țin pe acesta departe de Andreea Bălan destul de mult timp și încearcă să stea împreună de fiecare dată când au ocazia. Recent, artista a plecat în Rio de Janeiro, după o perioadă în care nu s-au mai văzut.

Artista a recunoscut că le-a fost foarte greu să se despartă din nou, mai ales că este plecat din țară aproximativ tot anul.

„Deseori ne luăm rămas-bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite (...) Este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână”, a scris Andreea Bălan, pe contul său de Instagram.

Mai mult decât atât, l-a lăudat pentru toate sacrificiile pe care le face în cariera sa, punctând faptul că, în fiecare săptămână, trebuie să schimbe orașul în care joacă sau se antrenează și trebuie să dea tot ceea ce are mai bun, indiferent de rezultatul obținut la ultimul meci.

Nu în ultimul rând, Andreea Bălan i-a mulțumit pentru iubirea necondiționată pe care i-a oferă și pentru că, împreună, trec peste toate momentele dificile, iar relația lor devine din ce în ce mai puternică.

„Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți mulțumesc pentru iubirea sinceră și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum numit viață”, a mai spus artista.

Recent, în cadrul unui interviu, Andreea Bălan a mărturisit că ea și George Burcea au îngropat securea războiului și au ajuns la un numitor comun, acesta fiind cel mai bun lucru pe care îl puteau face pentru cele două fete pe care le au împreună.

 

Sursa foto: Instagram