Andreea Bălan, splendidă în costum de baie! Imaginile cu artista în Rio de Janeiro au făcut furori printre fani: „Ce corp de invidiat ai…”


Andreea Bălan și iubitul ei s-au bucurat de câteva zile însorite în Rio de Janeiro, perla Americii Latine. 

Tag-uri: #Andreea Balan

Artista care va împlini 40 de ani în iunie și care este mămica a două fetițe se menține într-o formă fizică de invidiat. Andreea adoră să pozeze în ipostaze provocatoare și este lipsită de inhibiții și când vine vorba de shooting-uri în costum de baie.

Cel mai recent a avut loc pe terasa unui hotel din Rio de Janeiro, iar fotograful a fost nimeni altul decât iubitul ei, Victor Cornea.

Andreea s-a lăsat fotografiată într-un costum de baie multicolor, din două piese, pe un șezlong. 

„Ultimele poze din Rio de Janeiro. Swipe ca să vedeți pătrățele”, a scris Andreea în dreptul imaginilor postate pe contul de socializare. Într-una din ele, solista apare pe plajă alături de Victor Cornea. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

„Acel moment când ești la dietă și trebuie să renunți la pătrățelele de ciocolată dar tu găsești alte pătrățele! Ești o norocoasă, Andreea!”, „Am crezut că vorbești despre pătrățelele tale!”, „Ești atât de frumoasă!”, „Perfectă ești!”, „Frumusețe!”, „Sunt singura care căuta de fapt pătrățele ei?” , „Frumoșilor. În sfârșit Andreea și-a găsit prințul”, „Pur și simplu superbă!”, i-au scris urmăritorii.

Artista are o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram, fiind urmărită de peste 1,6 milioane de fani. 

De când s-a cuplat cu Victor Cornea, Andreea Bălan radiază de fericire! Cei doi sunt de nedespărțit, iar tenismenul are o relație minunată și cu fiicele artistei, Ella și Clara. 

Andreea Bălan și Victor Cornea și-au oficializat relația la începutul verii trecute, printr-o postare pe contul de Instagram. 

Fotografii: Instagram @AndreeaBalan

  • Andreea Bălan, splendidă în costum de baie! Imaginile cu artista în Rio de Janeiro au făcut furori printre fani: „Ce corp de invidiat ai…”

related posts

Modifică setările cookies