Andreea Bălan, un nou partener! Se pare că are o relație cu un sportiv cunoscut 


După ce inițial se vorbea despre o idilă pe care artista ar avea-o cu JADOR, presa anunță acum un nou cuplu în showbiz: Andreea Bălan și jucătorul de tenis Victor Cornea.


Victor Cornea este jucător de tenis, originar din Sibiu, în vârstă de 29 de ani. De curând, a reușit să obțină cea mai bună poziție a sa în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial. Potrivit cancan.ro, în prezent, Andreea și Victor se află, în acest moment, în Stuttgart, acolo unde bărbatul are un antrenament de tenis.

Vezi fotografii cu Andreea Bălan și cu Victor Cornea în Galeria Foto atașată 

Se pare că pe rețelele de socializare fiecare a postat câte un story în care au și adăugat locația în care se află, iar imaginile respective ilustrează aproape același lucru. „Aproape”, pentru că Andreea a ales să imortalizeze terenul gol, iar în postarea lui Victor apare chiar el în cadru. Mai mult, potrivit aceleași publicații, în urmă cu doar 10 zile, Victor și Andreea au mers împreună într-o escapadă la Paris. Mai mult, Andreea a postat și în feed o poză chiar de lângă un teren de tenis și a dat ca locație Stuttgart. 

Vezi fotografii cu Andreea Bălan și cu Victor Cornea în Galeria Foto atașată 

FOTO: ANDREEA BĂLAN INSTAGRAM

INSTAGRAM VICTOR CORNEA  

  • Andreea Bălan, un nou partener! Se pare că are o relație cu un sportiv cunoscut 

related posts

Modifică setările cookies