Andreea Esca, declarație de dragoste pentru fiica Alexia Eram. Tânăra a împlinit 23 de ani


Andreea Esca își serbează fiica pe 31 august. Alexia Eram a împlinit 23 de ani, joi, însă a intrat în atmosfera de sărbătoare încă de la începutul săptămânii. Prezentatoarea Știrilor PRO TV a spus câteva lucruri neștiite despre fiica sa.


Andreea Esca își dorește ca toți cei din jur să o cunoască pe fiica sa așa cum o știe ea. Fiindcă milioanele de admiratori virtuali nu știu cum e Alexia Eram în viața de zi cu zi, prezentatoarea Știrilor PRO TV a dat puțin din casă.

V-aș dori tuturor să o cunoașteți pe @alexiaeram pentru că în spatele fotografiilor stă o fată extrem de sensibilă, amuzantă, muncitoare, empatică și cu o inimă foooarte mare! La mulți ani, buni ca tine, Alexia Margot. Te iubesc pînă la Lună!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

Ea i-a răspuns tot acolo, cu multe inimioare roșii: „Mulțumesc. Te iubesc!”.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Alexia Eram a început petrecerea de ziua de naștere mai devreme, alături de iubitul Mario Fresh. Tânăra de 23 de ani, care este fashion editor la revista AList Magazine, a postat pe rețelele sociale un moment de tandrețe surprins de camera telefonului mobil: ea, Mario și marea.

 

 

Fiica Andreei Esca impresionează cu aparițiile ei în costum de baie, însă mama ei are dreptate: în spatele fotografiilor de pe social media se ascunde și altceva. Alexia Eram a vorbit despre stările de anxietate pe care a trebuit să le vindece cu terapie.

Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult”, spunea Alexia în podcastul Laurei Giurcanu.

Fotografii: @alexiaeram

Vezi și VIDEO: 

  • Andreea Esca, declarație de dragoste pentru fiica Alexia Eram. Tânăra a împlinit 23 de ani

related posts

Modifică setările cookies