Andreea Esca, imagini rare cu mama ei în tinerețe: „Nu țineai pasul cu ea”


Zi plină de emoție pentru Andreea Esca. Mama ei, Lucia Esca, a împlinit azi 81 de ani, iar prezentatoarea Știrilor PRO TV a marcat acest eveniment cu două imagini de colecție din albumul de familie. 


Lucia Esca era de o frumusețe rară în prima parte a vieții ei. Înaltă, blondă, cu trup de fotomodel, atrăgea mereu atenția celor din jur. Andreea Esca a adus un tribut frumuseții mamei sale postând două fotografii din două momente diferite ale vieții ei.

Nu țineai pasul cu ea”, a scris Andreea Esca în dreptul unei fotografii cu mama ei în costum de baie, odihnidu-se pe șaua unei motociclete „old school”.

Cea de-a doua, realizată mai târziu, ne-o dezvăluie pe Lucia Esca la volanul unui autoturism Dacia 1100.

Frumoase poze… și mama ta nu avea IG sursa de inspirație”, a comentat o admiratoare.

Soprana Angela Gheorghiu i-a transmis La mulți ani și i-a dezvăluit că pe 7 iunie este și ziua mamei sale. „Să ne trăiască”, a scris soprana.

Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune, dar pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea. Foștii mei colegi de școală mă întreabă și acum ce face mama mea mișto. Își amintesc cu plăcere ce mâncare bună ne făcea când veneau la mine în vizită și cât de elegantă era ea, la ședințele cu părinții. Ce nu știau ei era că așa era mereu. Și în sala de operație, stătea și câte opt ore în picioare, pe tocuri. Nu era niciodată necoafată, nevopsită, nemachiată. La 60 de ani avea 49 de kg și alerga cu Alexia în brațe, de nu te țineai dupa ea”, spunea Andreea Esca în A List Magazine.

Fotografii: @andreeaesca

Vezi și VIDEO:

  • Andreea Esca, imagini rare cu mama ei în tinerețe: „Nu țineai pasul cu ea”

related posts

Modifică setările cookies