Andreea Ibacka, poze în costum de baie fără filtre și photoshop în Republica Dominicană


Andreea Ibacka se  bucură de viața în Republica Dominicană, acolo unde l-a însoțit pe soțul ei, Cabral, prezentator al show-ului “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.


Și cei doi copii ai cuplului, Namiko și Tiago, au făcut deplasarea în Republica Dominicană pe toată perioada emisiunii de la Pro TV.

Andreea îmbină utilul cu plăcutul și încearcă să profite din plin de perioada aceasta. Vedeta le-a arătat fanilor peisajele de vis din Caraibe, dar și silueta ei impecabilă… fără filtre.

 

“Viața în Dominicană n-are nevoie de filtru. Probabil au cele mai frumoase culori pe care le-am văzut vreodată: apa, vegetația, răsăritul… toate par desprinse de pe o altă planetă. Nu m-am putut abține, deci, am lăsat lopățelele și castelele de nisip (#momlife) și pentru câteva minute m-am jucat de-a sirena din Caraibe.  Swipe stânga, să vezi și întâlnirea cu pirații, tot din Caraibe și dânșii”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

 

Nu este pentru prima oară când vedeta îl însoțește pe Cabral într-o destinație exotică pentru o emisiune tv. “Și la primul sezon Andreea a venit în vizită în Africa de Sud, dar nu a stat pe toată perioada filmărilor. Nu ne văităm și nu am făcut-o niciodată, ne-am ales meseria asta și ne asumăm și sincopele astea din viața familiei… dar nu e ușor, mai ales că Tiago și Namiko sunt încă mici și Inoke e plecată din țară la școală. Sigur că sunt multe plusuri în meseria asta, dar nu e întotdeauna ușor”, spunea Cabral pentru TV Mania.

 

  • Andreea Ibacka, poze în costum de baie fără filtre și photoshop în Republica Dominicană

related posts

Modifică setările cookies