Video adorabil cu Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka. Micuța a fost filmată în timp ce dansa pe muzica lui Beyonce


Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, a crescut și este din ce în mai drăgălașă. Cabral Ibacka a postat recent pe Instagram un filmuleț cu micuța în timp ce dansa pe muzica lui Beyonce.


Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, are un an și jumătate și este, fără niciun un dubiu, tare drăgălașă. Recent, Cabral a făcut public pe pagina lui oficială de Instagram un filmuleț adorabil cu  Namiko.

Micuța a fost filmată în timp ce dansa pe muzica lui Beyonce. Din imagini se poate vedea că este talentată încă de mică. . 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka) on

 

Filmulețul a fost urmărit 50 de mii de persoane și a primit peste 10 mii de aprecieri.  Irina Fodor sau Carmen Brana se numără printre vedetele care au adăugat comentarii la videoclip. "Adorabilă", "Nu există așa ceva", au scris cele două. 

Cabral și Andreea au devenit părinți pe data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. S-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Cabral mai are o fată, Inoke,  dintr-o căsnicie anterioară cu Luana Ibacka. 

Sursa foto: Instagram 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

related posts

Modifică setările cookies