Cu o singură fotografie, Cabral a impresionat sute de români în câteva minute: "Un întreg semafor te privea admirativ și-ți făcea poze"


În drum spre serviciu, Cabral a realizat o fotografie cu care a emoționat sute de fani în doar câteva minute de la publicarea pe Facebook.


Tag-uri: #Cabral #mesaj #viral

Poza a fost un instantaneu luat într-o intersecție din Capitală, unde Cabral stătea la semafor. Alături de fotografie, Cabral a scris:

”Mesaj pentru tatăl care muncea pe Aviatorilor acum 10 minute la omul de zăpadă, sub privirile fericite ale copilei: un întreg semafor te privea admirativ și-ți făcea poze. Ai mulți fani, mă număr printre ei! Normalitatea aia frumoasă, caldă, pe care am uitat s-o mai apreciem”.

Mesaj pentru tatăl care muncea pe Aviatorilor acum 10 minute la omul de zăpada, sub privirile fericite ale copilei: un...

Posted by Cabral on Thursday, 11 March 2021

Fotografia pe care Cabral a făcut-o din mașină a avut parte de o mulțime de like-uri și de reacții nenumărate, de genul:

”Și un Olaf colorat! Așa au spus copiii..”

”Când viața îți dă zăpadă, bucură-te și construiește un om de zăpadă”

”Superb, felicitări dânsului! La noi a fost: Mama și fiicele."

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FACEM LEVEL:


FOTO: CABRAL FACEBOOK

  • Cu o singură fotografie, Cabral a impresionat sute de români în câteva minute: Un întreg semafor te privea admirativ și-ți făcea poze

related posts

Modifică setările cookies