Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie care voia să intre în showbiz: „Reclama se plătește”


Andreea Tonciu a recunoscut că a fost implicată într-un scandal monstru, care s-a finalizat cu o bătaie. Deși nu a oferit numele persoanei cu care s-a certat, bruneta a spus că rivala ei își dorea să intre în showbiz.


Andreea Tonciu este deja cunoscută pentru aparițiile sale controversate în spațiul public. Fiind o persoană vocală și extrem de directă, bruneta nu se teme să spună lucrurilor pe nume, atunci când simte nevoia. Recent, ea a dezvăluit că în trecut a fost implicată într-un conflict major cu o persoană care își dorea să devină vedetă. Totul a pornit de la faptul că tânăra a mințit despre fosta asistentă TV.

„Nu vreau să dau nume, pentru că reclama se plătește. Nu știu dacă e persoană publică, nu cred că e, dar voia să devină. Motivul a fost că a vorbit prost despre mine. Cât timp vorbești prost și mincinos despre mine, te bat', a declarat Andreea Tonciu pentru o emisiune mondenă. 

Aceasta a mai declarat că s-a bătut și din cauza unui bărbat cu o femeie care îl contacta destul de des. Cele două s-au întâlnit într-o emisiune, unde s-a produs conflictul.

 „Să mă bat, nu, să dau eu, poate, da. Îl suna. Știa că suntem împreună și îl suna. Nu știu ce voia, să se mai întâlnească, nu știu. Am prins-o la o emisiune”, a mai spus ea.

Sursă foto: Andreea Tonciu/Facebook

  • Andreea Tonciu s-a bătut cu o femeie care voia să intre în showbiz: „Reclama se plătește”

related posts

Modifică setările cookies