Andreea Tonciu și-a topit acidul hialuronic din buze. Primele imagini cu noul ei look


Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta făcându-se remarcată în urmă cu mulți ani, atunci când avea rolul de asistentă TV. Timpul a trecut, iar bruneta a preferat să se distanțeze de luminile reflectoarelor și să se concentreze pe familia ei.


Andreea Tonciu se bucură de admirația publicului larg, iar acest lucru se datorează atât personalității sale efervescente, cât și aspectului fizic de invidiat. De-a lungul anilor, aceasta a apelat la mai multe intervenții estetice, pentru a se simți cât mai bine în pielea ei. Astfel, bruneta are în prezent o rinoplastie, augumentare mamară, lifting-uri la nivelul feței și acid hialuronic în buze.

Recent, bruneta a dezvăluit pe contul ei de Instagram că renunță la acidul hialuronic din buze deoarece i-a migrat în partea de sus. Cu toate acestea, diva nu își dorește să renunțe la intervențiile estetice, ba chiar mai mult, apelează la altele noi:

„Trebuie să mă îmbunătețesc, iar pentru asta va trebui să-mi topesc acidul pentru că nu mai este în buze, ci în mustață. Trebuie să mă fac din ce în ce mai frumoasă. Bine, vom umbla și pe la pomeți, pe la ochi și peste tot. Acum va trebui să-mi topesc buzele, va trebui să-mi pună anestezie, nu o să mai pot să vorbesc.'', a declarat Andreea Tonciu pe contul ei personal de Instagram.

Sursă foto: Instagram

  • Andreea Tonciu și-a topit acidul hialuronic din buze. Primele imagini cu noul ei look

related posts

Modifică setările cookies