Ani de zile s-a zvonit că nu se suportă, dar acum Shakira și Thalia au pus capăt speculațiilor. “Te iubesc, frumoasa mea prietenă”


Thalia și Shakira au fost principalele atracții de la evenimentul Billboard Latin Women in Music. Cele doua artiste, despre care se spune că sunt rivale, au fost premiate pentru contribuția lor muzica latino de-a lungul timpului. 

Tag-uri: #Thalia #Shakira

Ani de zile s-a vorbit despre rivalitatea dintre Shakira și Thalia, însă acum cele două au vrut să pună capăt speculațiilor. S-au îmbrățișat și s-au fotografiat împreună, iar apoi au încărcat imaginile pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor. 

Cei mai mulți au fost surprinși însă să le vadă în aceasta ipostaza, dup ace ani de zile s-a zvonit că nu se suportă. Totul a pornit de la un clip mai vechi, în care Thalia susținea că nu prea știe cine e Shakira și nici ce stil de muzică abordează.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thalia (@thalia)

“Shakira mea. Cât de minunat că te pot îmbrățișa din nou. Ce plăcere să pot sărbători cu tine și cu colegii noștri din industria muzicală în această zi importantă. Ce noapte de impact! Te iubesc, frumoasa mea prietenă, ne revedem curând”, a scris Thalia.

Reacțiile uimite ale fanilor nu au întârziat să apară.

 

“Păi, nu zicea Thalia că nu știe cine e Shakira și i-a criticat cântecele? Câtă ipocrizie!”

“Acesta este cel mai anticipat duet din istoria muzicii latino”, au mai spus fanii, care le-au implorat să scoată o piesă împreună.

“Să vadă toată lumea că poveștile despre ele sunt false. Sunt prietene în realitate”.

Thalia a fost în formă maximă la evenimentul Billboard și a schimbat trei ținute spectaculoase. Intră în galeria foto să le vezi!

  • Ani de zile s-a zvonit că nu se suportă, dar acum Shakira și Thalia au pus capăt speculațiilor. “Te iubesc, frumoasa mea prietenă”

related posts

Modifică setările cookies