Are parte de un divorț deloc plăcut, dar continuă să meargă mai departe. Claudia Pătrașcanu, imagini sexy


Claudia Pătrașcanu trece printr-o perioadă deloc plăcută cu Gabi Bădălău, bărbatul alături de care are doi copii, dar alături de care nu s-a mai simțit împlinită.


Presa a scris mult despre relația dintre cei doi după ce artista a plecat de acasă, iar acum se speculează mult pe seama faptului că bărbatul de care încă nu a divorțat are o relație cu Daniela Crudu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goodbye summer! Photo by @meelloollooo Make Up by @makeup_by_marina_nikolof Dress by @amur_clothing_store????

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

Cert este că frumoasa brunetă este o femeie puternică, care a avut curajul să înceapă o nouă viață și care face orice pentru ea și copiii săi. Cele mai recente imagini cu ea de pe contul de Instagram denotă faptul că este o femeie care se simte bine în pielea sa și care poate să treacă peste orice fel de obstacol.

"Se spune ca viața unei femei nu se sfârșește la 40 ani, ci abia începe! Dacă înainte mi se spunea ca.... eee ai 40 ani,nu mai faci nimic!Eventual,trebuia sa mi văd viața sfârșită doar ptr ca urma aceasta vârsta?! Ei bine, viața abia acum începe cu adevărat! Ma simt împlinita,liniștita și plină de viața! Dragile mele,priviți viața cu încredere in voi,la orice vârsta", a scris Claudia la una dintre imagini.

Printre vedetele care i-au spus Claudiei că este frumos ceea ce face și care o felicită este chiar Gabriela Cristea, greu încercată de viață și ea până să-și găsească fericirea în brațele lui Tavi Clonda.

Sursă foto: Instagram 

  • Are parte de un divorț deloc plăcut, dar continuă să meargă mai departe. Claudia Pătrașcanu, imagini sexy

related posts

Modifică setările cookies