Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere! Ce s-a întâmplat când Culiță Sterp a fost jefuit


La sfârșitul lunii iulie, la trei săptămâni după ce au mers la poliție să anunțe că locuința le-a fost jefuită, familia Sterp a dezvăluit și pe YouTube, în mai multe vloguri, că din casă le-a fost furat un seif în care se afla suma de aproximativ 200.000 de euro.


Pentru că autoritățile nu au rezolvat nimic până acum și nu i-au ajutat să își recupereze banii, Culiță Sterp și familia lui au decis să apeleze la ajutorul lui Luiz Lazarus, care a făcut mai multe investigații pe care le-a postat pe YouTube.

„Furtul anului! Culiță Sterp și familia, enervați de aroganța și incompetența «militienilor» și a procurorilor, care habar nu au să facă o anchetă! «Milițienii» nu au reușit într-o lună de zile nici măcar să audieze suspecții sau să le stabilească alibiurile! Procuroarea este în concediu, «milițianul» spune că nu a avut un așa caz de 10 ani, suspecții se plimbă, imaginile de pe camere cică nu arată nimic! Așa anchetă, mai zic și eu! Ar trebui predată la școală, ca exemplu de prostie și indolență”, spune Luis Lazarus în descrierea primului clip postat în mediul online, în care apar Iancu Sterp și surorile lui, Ileana și Geta. În doar câteva zile, videoclipul a adunat peste 200.000 de vizualizări!

Apoi, jurnalistul de investigație a revenit cu încă un video, care s-a viralizat la fel de rapid.

Iar în urmă cu doar câteva ore, Luis Lazarus a postat pe YouTube un nou clip în care afirmă că a făcut rost de camerele de supraveghere din zona jafului și că o mașină suspectă se vede pe imagini: „Reconstituirea furtului de la familia Sterp! Am descoperit mașina suspectă! «Miliția» încă doarme, nu a reușit, după o luna și o săptămână, să audieze niciun suspect, nu a verificat niciun alibi, nu a supus pe nimeni la detectorul de minciuni! Totuși, face ceva... îi cheamă la declarații pe fratii Sterp, adică pe păgubiți, din nou! Voi înțelegeți ceva?”.

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei

  • Au apărut imaginile de pe camerele de supraveghere! Ce s-a întâmplat când Culiță Sterp a fost jefuit

related posts

Modifică setările cookies