Bianca Drăgușanu, cadou în valoare de peste 100.000 de euro de la Gabi Bădălău. Cu ce obiect de lux a impresionat-o omul de afaceri


Bianca Drăgușanu se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o fetiță superbă și un iubit care o răsfață cu cele mai scumpe cadouri. Recent, vedeta a primit un cadou în valoare 100.000 de la Gabi Bădălău.


Bianca Drăgușanu este adepta obiectelor de lux. Se îmbracă doar în haine de firme, în valoare de zeci de mii de euro, iar Gabi Bădălău este conștient de acest lucru. Pentru a-și răsfăța și impresiona iubita, cu care are o relație cu năbădăi, fiul fostului ministru al Economiei i-a dăruit un ceas Rolex în valoare de peste 100.000 de euro.

Potrivit cancan.ro ceasul este unul încrustat cu diamante, modelul Rolex Daytona Full Gold, iar motivul nu este unul special, fiind doar un gest de iubire din partea lui Gabi Bădălău.

Nu este primul ceas de acest gen al Biancăi Drăgușanu. Fosta prezentatoare TV deține o colecție impresionantă de ceasuri de firmă, marca Rolex, a căror valoare depășește 250.000 de euro. Bijuteriile de lux pot fi văzute adesea la încheietura vedetei în fotografiile postate pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Bianca Drăgușanu, cadou în valoare de peste 100.000 de euro de la Gabi Bădălău. Cu ce obiect de lux a impresionat-o omul de afaceri

related posts

Modifică setările cookies