Bianca Drăgușanu a reacționat după ce Gabi Bădălău și-a editat pozele pe Instagram: „Apelează la trucuri de femei...”


Bianca Drăgușanu face haz de necaz, după ce o internaută a întreba-o dacă ea l-a învățat pe Gabi Bădălău să-și editeze pozele de pe Instagram.


Bianca Drăgușanu a fost luat prin surprindere de un mesaj din partea unei urmăritoare, care a întrebat-o dacă ea l-a învățat pe Gabi Bădălău, fostul ei partener, să folosească aplicații pentru editarea fotografiilor. Cele două s-au amuzat pe baza faptului că nu i-a ieșit atât de bine fotografia, și internauta chiar a considerat că este „penibil” ca un bărbat să apeleze la astfel de trucuri, doar pentru a da bine în poze, notează Click! 

„Internaută: Voiam să te întreb dacă l-ai învățat pe urâtul din coceni să se editeze pe FaceApp? Nu au nicio legătură pozele cu el de acum o lună cu cele pe care și le pune acum pe Story. Penibil ca bărbat să o folosească. 

Bianca Drăgușanu: Și eu i-am spus că exagerează. Dar, fiind un bărbat liber, văd că apelează la trucuri de femei ca să atragă atenția probabil”, a fost discuția dintre o internaută și Bianca Drăgușanu. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format un cuplu timp de trei ani, iar în urmă cu câteva săptămâni au anunțat că povestea lor de iubire a ajuns la final.  Vedeta a fost foarte deranjată de declarațiile pe care fostul partener le-a făcut în spațiul public, semn că nu voia să se afle motivul separării.

Sursă foto: Instagram 

  • Bianca Drăgușanu a reacționat după ce Gabi Bădălău și-a editat pozele pe Instagram: „Apelează la trucuri de femei...”

related posts

Modifică setările cookies