Bianca Drăgușanu, imposibil de ignorat. Cum a apărut îmbrăcată într-un club de fițe din Italia


Bianca Drăgușanu face senzație pe rețelele de socializare cu pozele sale din luna de miere. Blonda petrece în mare stil pe yachturi de lux, plaje superbe și cluburi de fițe. 


Dacă săptămână trecută posta din St.Tropez, cele mai recente imagini sunt din Porto Cervo, Sardinia. Bianca nu îi încântă pe fani cu poze cu peisaje din vacanță, ci cu imagini sexy în costum de baie.

Bianca Drăgușanu atrage atenția nu numai cu formele sale sexy la plaja, ci și cu outfiturile din cluburi. Vedeta și-a făcut apariția într-un astfel de local în Porto Cervo ca o adevărată lady în red.  Bianca a purtat o rochie roșie, cu un decolteu impresionant, pe care a combinat-o cu sandale în aceeași nuanță. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨✨✨✨ #????

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) pe

Vezi și: Bianca Drăgușanu, pantera roz pe plajele din Coasta de Azur. Cum s-a afișat în luna de miere

 

Din Porto Cervo, Bianca a plecat spre Capri, de unde a postat din nou o imagine superbă, de pe un yacht de lux.

 

Bianca și Alex Bodi s-au căsătorit în urma cu o săptămână. Evenimentul a fost organizat în mare secret, cei doi s-au prezentat la starea civilă cu emoții mari.

Bianca a purtat o rochie albă, cu corset din dantelă, și-a lăsat părul liber și a ales un buchet de trandafiri roz și mov.

 

Alături de ei au fost doar prietenii foarte apropiați.Toți apropiațîi i-au remarcat și inelul de logodnă în valoare de 10.000 de euro.

Bianca se află la cea de-a doua căsătorie, după căsnicia cu Victor Slav, iar alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori și are două fetițe, una trăiește în Germania și cealaltă în Spania, cu mamele lor.

Mai multe imagini in GALERIA FOTO.

  • Bianca Drăgușanu, imposibil de ignorat. Cum a apărut îmbrăcată într-un club de fițe din Italia

related posts

Modifică setările cookies