Bianca Drăgușanu, situație neplăcută cu o clientă buclucașă. Ce i s-a întamplat vedetei: "Am vrut să sun la poliție"


Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a avut parte de un incident în atelierul de rochii pe care îl deține de 10 ani. Vedeta a povestit pe rețelele sociale cum a fost la un pas să cheme politia după ce o clienta nemulțumită i-a stricat o rochie.


Bianca Drăgușanu nu se ascunde când vine vorba de viață sa profesională și personală. Având peste 1 milion de urmăritori pe Instagram, vedeta împărtășește zilnic mici momente din viață sa, pentru a-i ține aproape, iar cea mai recenta întâmplare vizează o întâmplare neplacută petrecut în atelierul ei de rochii.

Fosta prezentatoare TV le-a povestit urmăritorilor cum a gestionat o situație cu o clientă buclucașă, care s-a plâns de rochia confecționată de atelierul acesteia, deși era modelul dorit.

"Mă duc la atelier și aș vrea să vă povestesc o întâmplare de ieri când am dat-o afară pe una care venise cu maică-să și care a semnat pentru modelul pe care l-am stabilit împreună și a venit și mi-a spus cu totul altceva și s-a apucat de smiorcăit”.

Conform Biancai Drăgușanu, clienta era nemulțumită de faptul că rochia nu avea un corset din latex, desi vedeta îi comunicase anterior că nu lucrează cu acest material și poate apela la alt atelier pentru a primi obiectul vestimentar dorit. 

"După ce s-a apucat de smiorcăit, rochia era albă, impecabilă, frumoasă, superbă, făcută la comandă pentru ea, dar fata voia din latex corsetul. Eu i-am spus că nu lucrez latex, însă dacă vrea neapărat un corset sexy poate să se ducă în altă parte că eu nu lucrez latex."

Văzând că blondina susține în continuare că rochia este conform acordului făcut, clienta a început să plângă, după care și-a dus mâinile murdare de fond de ten spre rochia alba, murdărind-o. 

"S-a apucat de plâns că rochia nu este cum vrea ea și și-a luat mâinile de pe fond de ten și mi le-a pus pe corsetul alb, care era impecabil”.

Enervata de situație, Bianca Drăgușanu a fost la un pas să cheame politia pentru a încheia scandalul și a o invita pe clientă să părăsească atelierul. În cele din urma, tânără a înțeles că nu avea dreptate, iar conflictul s-a aplanat.

"Și ea mi-a zis că nu mai vrea rochia că nu este din latex, deși eu am pus-o să semneze. Fetița asta răzgâiată care a venit cu maică-să, care maică-să îmi dădea mai multă dreptate mie, și am stabilit de la bun început că eu nu fac de latex așa ceva și care avea majorat.

A plâns foarte tare că ea voia corsetul din latex. Modelul era perfect doar că ea voia din latex și nu stabilisem asta. Am vrut să sun la 112. Am făcut-o să înțeleagă până la urmă, bine nu eu, mai mult sora mea. Povestea s-a terminat bine, însă mai există și oameni care sunt nemulțumiți. Cunosc specimenele acestea de aceea le pun să semneze de la început modelul”.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Bianca Drăgușanu, situație neplăcută cu o clientă buclucașă. Ce i s-a întamplat vedetei: Am vrut să sun la poliție

related posts

Modifică setările cookies