Bianca Drăgușanu, o nouă reușită alături de Gabi Bădălău: „Întotdeauna îndrum oamenii”. Ce a reușit vedeta să facă


Bianca Drăgușanu are un stil de viață extrem de activ și, de foarte mulți ani, face sport și mănâncă extrem de sănătos. Prin urmare, a decis să facă niște schimbări și în viața lui Gabi Bădălău din acest punct de vedere.


 

Bianca Drăgușanu este fericită, deoarece susține că i-a schimbat în bine viața lui Gabi Bădălău. Vedeta este extrem de fericită cu rezultatele obținute, deoarece l-a șlefuit pe fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Fosta soție a lui Victor Slav merge, în permanență, la sală și are grijă la ce mănâncă, urmând o dietă strictă. Prin urmare, văzând că stilul de viață pe care Gabi Bădălău îl are nu este chiar cel care ar fi trebuit, a decis să ia problema în propriile mâini și îl schimbe.

„Eu, fiind o persoană cu un stil de viață foarte activ și sănătos, întotdeauna îndrum oamenii de lângă mine să trăiască măcar în felul în care trăiesc și eu. I se datorează lui, pentru că a avut ambiție și și-a dorit această schimbare”, a spus Bianca, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mai mult decât atât, convinsă că aduce doar lucruri bune în viața lui, Bianca își asumă meritele și este foarte fericită, deoarece tot ceea ce i se întâmplă bine lui Gabi Bădălău este datorită ei.

„Bineînțeles (nr. îl susține). Îl văd în cea mai bună perioadă a vieții lui, arată cel mai bine de cât îl cunosc eu și evident că e cea mai bună perioadă a vieții lui dacă eu sunt cu el”, a mai spus femeia de afaceri.

În ceea ce o privește pe Bianca, aceasta nu este pasionată doar de sport și de o alimentație sănătoasă, ci este pasionată și de intervențiile estetice. Aceasta a recunoscut de fiecare dată ce operații estetice și intervenții și-a mai făcut, declarând că le va face mereu, pentru a se simți bine în pielea ei.

Aceasta are în plan o operație de micșorare a sânilor, o intervenție pentru ridicarea pleoapelor, dar și o procedură numită cat eyes (n.r. ochi de pisică), pentru a avea ochii și sprâncenele mai ridicate.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

  • Bianca Drăgușanu, o nouă reușită alături de Gabi Bădălău: „Întotdeauna îndrum oamenii”. Ce a reușit vedeta să facă

related posts

Modifică setările cookies