Bianca Drăgușanu, pantera roz pe plajele din Coasta de Azur. Cum s-a afișat în luna de miere


Bianca Drăgușanu și soțul sau, Alex Bodi, se bucură de o luna de miere ca în paradis. Cei doi îndrăgostiți își petrec vacanța pe Coasta de Azur, acolo unde Bianca face senzație cu costumele sale de baie sexy.


La soare te poți uita, dar la Bianca Drăgușanu ba! Vedeta a atras toate privirile cu costumul său de baie în nuanțe neon, fiind o veritabilă “pantera roz” pe plajele de fit din St. Tropez.  La fel de multe priviri ca și costumul e baie au atras ochelarii de soare cool.

 

Bianca a petrecut ca o adevărată diva pe Coasta de Azur, pe un yacht de lux. Îmbrăcată cu o superbă fustă albă și un top multicolor cu vedere la abdomen, Bianca Drăgușanu nu avea cum să treacă neremarcata. 

Bianca și Alex Bodi s-au căsătorit în urma cu o săptămână. Evenimentul a fost organizat în mare secret, cei doi s-au prezentat la starea civilă cu emoții mari.

 

Bianca a purtat o rochie albă, cu corset din dantelă, și-a lăsat părul liber și a ales un buchet de trandafiri roz și mov.

Alături de ei au fost doar prietenii foarte apropiați.Toți apropiații i-au remarcat și inelul de logodnă în valoare de 10.000 de euro.

Bianca se află la cea de-a doua căsătorie, după căsnicia cu Victor Slav, iar alex Bodi a mai fost căsătorit de două ori și are două fetițe, una trăiește în Germania și cealaltă în Spania, cu mamele lor.

 

  • Bianca Drăgușanu, pantera roz pe plajele din Coasta de Azur. Cum s-a afișat în luna de miere

related posts

Modifică setările cookies