Bianca Drăgușanu schimbă foaia! Ce reguli îi impune lui Victor Slav atunci când se vede cu Sofia, fiica lor


Bianca Drăgușanu și Victor Slav au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor, Sofia, pe care o iubesc amândoi la fel de mult. De curând, diva a făcut o serie de mărturisiri în ceea ce privește modul în care se comportă fostul său partener cu fiica lor și spune că anumite lucruri se vor schimba!


În anul 2013 s-au căsătorit și chiar dacă mulți spuneau că o să se iubească până la adânci bătrâneți, Victor Slav și Bianca Drăgușanu au dovedit contrariul. Vestea că divorțează a ținut primele pagini ale ziarelor, iar zvonurile legate de infidelitate și problemele dintre cei doi i-au pus pe jar pe fani.  Anii au trecut, iar apele s-au mai liniștit, totul de dragul fiicei lor, Sofia.

Datorită micuței, diva și fostul prezentator TV sunt astăzi în relații bune și nu de puține ori au dovedit că ar face orice ca să nu îi lipsească nimic fetei.

În cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la Cancan.ro, Bianca Drăgușanu a vorbit despre modul în care se comportă fostul său partener cu Sofia, dar și despre educația pe care i-o oferă. Se pare că până acum întâlnirile tată-fiică se bazau doar pe distracție, așa că vedeta este pe cale să schimbe foaia.

„Victor a luat-o cam o dată pe săptămână și s-au distrat. Dar probabil o să am genul acesta de discuție cu el și o să îi spun. 

Deși cel terorist și de care copilul ascultă mai mult în această familie sunt eu, cu siguranță o să reușească să o facă să învețe împreună cumva (...). Îl manipulează mai ușor. Părerea mea. La mine nu merge smiorcăiala”, a spus Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată anterior.

Foto: Instagram

  • Bianca Drăgușanu schimbă foaia! Ce reguli îi impune lui Victor Slav atunci când se vede cu Sofia, fiica lor

related posts

Modifică setările cookies