A descoperit unele imperfecțiuni corporale și nu a stat pe gânduri, făcându-și programare la medicul estetician. Carmen Grebenișan a ajuns la aspectul dorit, după mai multe intervenții și operații estetice, dar încă nu a scăpat de comentariile răutăcioase.

Câte operații estetice are Carmen Grebenișan

Comentariile mai puțin frumoase de care s-a lovit în timpul liceului au făcut-o pe Carmen Grebenișan să își facă prima operație estetică la 21 de ani. Aceasta și-a făcut un implant mamar, urmând și alte proceduri, până a ajuns la aspectul pe care și l-a dorit.

Fosta concurentă ”Survivor” a ales, de asemenea, să facă și mici retușuri, toate fiind recunoscute în mediul online. Deoarece subiectul acesta este încă foarte dezbătut, Carmen Grebenișan a decis să le reamintească pe toate.

„Am operație de implant mamar (...), am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele. Mi-am pus botox în zona respectivă, că îmi era destul de adâncită. Am botox în frunte și mi-am pus acid hialuronic în zona tâmplelor, în momentul în care mi s-a dizolvat grăsimea naturală din tâmple”¸a spus aceasta, conform Viva.

Carmen Grebenișan a fost victima bullying-ului

În perioada liceului, Carmen Grebenișan a trebuit să suporte răutățile venite din partea colegilor în ceea ca privește aspectul fizic pe care îl avea atunci. Aceasta era poreclită „fata șnur” și ”scândură” și tot ceea ce i s-a întâmplat a marcat-o foarte mult, făcând-o să apeleze la ajutorul medicului estetician.

„Cu siguranță, e dificil să înțelegi toate aceste lucruri la 20 de ani. E normal să nu ai maturitatea necesară. E un proces destul de greu de digerat și gestionat, e nevoie de timp”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram