Cât costă să mergi pe plaja preferată a Biancăi Drăgușanu


Bianca Drăgușanu a decis să ia o pauză de la viața profesională și a plecat în vacanță pe o plajă de lux din Europa. Iată cât costă să te cazezi la hotelul ales de vedetă!


Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc din cauza aparițiilor excentrice și a modului în care își comunică ideile în fața publicului larg. Recent, ea a luat o pauză de la viața profesională și aglomerată din București și a decis să plece în vacanță. Vedeta nu a optat, de această dată, pentru Maldive sau Bali, ci pentru o destinație de lux din Europa.

Bianca Drăgușanu a plecat la Monaco, iar prima sa oprire a fost chiar Monte-Carlo. Aici, vedeta se bucură de soare, nisip și mare, iar pe parcursul zilei nu are niciuna dintre grijile cotidiene. Mai mult decât atât, locul pe care l-a ales Bianca nu este deloc unul ieftin și nu foarte multă lume își permite o astfel de ieșire. Se pare că, pentru a te caza la hotelul ales de divă trebuie să plătești cel puțin 5.326 de lei pe noapte. Această sumă este pentru zilele din cursul săptămânii. Dacă alegi să îți petreci un weekend în Monte-Carlo ai putea plăti chiar dublu.

Deși destinația este una costisitoare, blondina nu se uită la bani. Aceasta a câștigat sume fabuloase din contractele de imagine, cel mai profitabil fiind în colaborare cu o firmă de videochat.

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram

  • Cât costă să mergi pe plaja preferată a Biancăi Drăgușanu

related posts

Modifică setările cookies