După ceva timp de când se aflase de relația pe care Livia o avea în paralel, ea și Spike și-au asumat public totul, în timp ce Cătălin Bordea nu și-a mai făcut nicio altă relație.  

Deși, după despărțire, s-a spus că Bordea ar fi avut mai multe relații pasagere cu diverse femei, una dintre ele fiind chiar Olga Barcari, comediantul nu s-a afișat la brațul niciuneia dintre ele.

Mai mult decât atât, acesta recunoaște că nu este gata pentru o nouă relație, deoarece s-a obișnuit cu singurătatea și îi place așa cum este acum.

„Chiar m-am obișnuit. Adică, a început să...Nu, adică deschis spre o relație? Nu!”, a spus acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Mesajul subtil transmis de Livia, după o lungă perioadă de absență

Câteva luni bune, după ce a început să se scrie despre triunghiul amoros în care era implicată, Livia Bordea a luat decizia de a dispărea de pe rețelele de socializare, după ce s-a lovit de un val foarte mare de mesaje mai puțin frumoase.

Zilele trecute, Livia a revenit pe Instagram, unde a postat un mesaj cu subînțeles. Aceasta s-a fotografiat în timp ce purta un tricou pe care scria „N-am jumătăți de măsură. Am jumătăți de nu-mi pasă”, scriind, în dreptul imaginii: „Am auzit că te-ai întors în oraș”.

 

Sursa foto: Instagram