În cele din urmă, Livia și Spike au recunoscut că formează un cuplu, iar Cătălin Bordea a reacționat la scurt timp după aceea. Comediantul se pare că nu a lăsat durerea provocată în anul 2023, dar este dispus să o depășească.

Cătălin Bordea, urare cu subînțeles pentru Livia și Spike

În urmă cu două zile, Spike a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care Livia este în brațele sale. Nu a fost o surpriză pentru nimeni că formează un cuplu, deoarece acest lucru se știe de câteva luni bune.

Cu toate acestea, artistul a ținut să transmită și un mesaj celor care l-au pus la zid pentru relația începută cu fosta soție a lui Cătălin Bordea: „ Viața noastră personală e departe de tot ce se scrie sau credeți voi. Vă urăm un an nou fericit, la fel ca noi. 😘 🖤🖤”.

Spike a oprit, însă, comentariile și nimeni nu a putut lăsa niciun mesaj public. Mai mult decât atât, Cătălin Bordea a transmis un mesaj cu subînțeles, care i-a amuzat pe fani: „An fantastic la aproape toată lumea”.

Cătălin Bordea a aflat din presă că a fost înșelat

Comediantul a fost destul de discret în ceea ce privește situația cu pricina, dar a făcut câteva declarații care au sumarizat tot ceea ce s-a întâmplat.

Acesta a mărturisit că, de mai multe ori, Livia a fost întrebată despre infidelitate, dar aceasta a negat de fiecare dată. Cu toate acestea, după divorț, Cătălin Bordea a aflat că, într-adevăr, Livia și Spike aveau o relație de dinaintea divorțului dintre ei.

Acesta a recunoscut că a fost afectat de cele întâmplate, dar a ales să meargă la terapie, pentru a depăși momentul și pentru a recâștiga încrederea pe care o pierduse în anumite persoane.


Sursa foto: Instagram