De când s-a aflat că a fost amantul Liviei, iar relația lor extraconjugală a dus la divorțul acesteia de Cătălin Bordea, Spike nu a mai scăpat de mesajele mai puțin frumoase din partea fanilor, nici măcar de ziua sa de naștere.

Spike, taxat pentru relația cu Livia, chiar și de ziua lui de naștere

Spike a postat o fotografie, chiar în ziua în care a serbat împlinirea a 39 de ani, o fotografie aniversară. Acesta a primit, din partea mamei sale, un tort pe care scria: „La mulți ani, Paul! Te iubește mama!”, doar că internauții nu l-au lăsat să scape atât de ușor.

Aceștia au observat că Livia nu este lângă el, în poză, iar faptul că nu au mai fost văzuți împreună a ridicat unele semne de întrebare. Cei care nu i-au urat „la mulți ani!” i-au lăsat mai multe comentarii, în care fie l-au criticat pentru faptul că și-a trădat cel mai bun prieten, fie au punctat că a rămas singur.

„Doar maica-ta te mai iubește”, „Ce i aia coliva sau tort?”, „Sărbătorești a-100-a femeie furată?”, „Maica-ta, singura femeie din viata ta :)))”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care acesta le-a primit.

Cătălin Bordea și-a dorit un copil cu Livia

Înainte de a afla că îl traduce cu bărbatul care i-a fost cavaler de onoare la nuntă, Cătălin Bordea începuse să își dorească din ce în ce mai tare un copil cu ce acare i-a fost soție. Dorința i-a fost stârnită chiar de prietenul său, Nelu Cortea, care este tătic.

„Mi-a spus la un moment dat: «Tu într-un an o să faci copil». (…) Eu îmi doresc, adică nu am respins ideea niciodată. După ce am văzut trăirile lui Cortea, în ceea ce îi privește pe fetița și băiețelul lui, mi-am dorit genul ăsta de probleme. Începusem să îmi doresc genul ăsta de probleme, să îmi fie dor, să te preocupe o tuse mică, o chestie”, povestea Cătălin Bordea, în urmă cu ceva timp.


Sursa foto: Instagram