Chiar dacă a recunoscut că a fost extrem de afectat de divorțul de Livia și chiar a mers la psiholog din cauza traumelor suferite, Cătălin Bordea nu fuge de ceea ce i-a provocat cea mai mare suferință din viața lui.

Cătălin Bordea nu fuge de o posibilă întâlnire cu Livia și Cu Spike

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Livia și Spike formau un cuplu încă din perioada în care aceasta era soția lui Cătălin Bordea. A suferit foarte mult, încă nu și-a revenit complet, dar susține că are destulă putere cât pentru a merge în locurile în care există posibilitatea să se întâlnească.

În cadrul unui interviu pentru Cancan, Cătălin Bordea a mărturisit că, de când s-a despărțit de Livia, nu s-a acordat mai întâlnit nici cu ea și nici cu Spike, nici măcar întâmplător. Cu toate acestea, continuă să meargă în locurile pe care le frecventa și până să afle că este înșelat, chiar dacă acest lucru înseamnă că ar putea da nas în nas cu cei doi.

„Eu nu evit pe nimeni, doar că nu a fost să fie să ne mai întâlnim. Îmi fac treburile în mod normal și mă duc în aceleași locuri ca și înainte”, a spus Cătălin Bordea, mărturisind că le-a interzis prietenilor să mai vorbească despre cei doi amanți, dacă și al este de față: „Am interzis orice remarcă despre ei când sunt și eu”.

Cătălin Bordea nu vrea să își facă o nouă relație

Chiar dacă a trecut ceva timp de când el și Livia s-au despărțit și începe să se vindece puțin câte puțin, Cătălin Bordea nu își dorește o nouă relație.

De-a lungul timpului, s-a tot zvonit că ar avea relații cu diferite femei, însă le-a negat pe toate, spunând ba că nu este momentul pentru o nouă relație, ba că, momentan, nu este ceea ce își dorește.

 

Sursa foto: Instagram