După o perioadă de suferință, timp în care a ajuns și la psiholog, Cătălin Bordea a decis să trateze divorțul cu indiferență și să se concentreze asupra altor aspecte, care îl fac fericit.

Cătălin Bordea a petrecut Paștele alături de bunica lui, femeia căreia îi datorează totul. Acesta încearcă să stea cât mai departe de tot ceea ce îi face rău și de tot ceea ce îi amintește de Livia, fosta lui soție.

Timp de 11 ani, Cătălin Bordea și Livia au format un cuplu. În tot acest timp, comediantul și-a exprimat sentimentele pe care le avea pentru ea și se bucura de fiecare clipă pe care o petreceau împreună.

Tocmai din acest motiv, divorțul l-a afectat extrem de mult și, o bună perioadă, viața i s-a schimbat complet, la fel și sentimentele pe care le avea pentru Livia. Recent, în cadrul unui interviu, Cătălin Bordea a mărturisit că nici sărbătorile nu îl mai duc cu gândul la ea, deși nu s-a vindecat în totalitate.

Mai mult decât atât, nu vrea să mai discute despre fosta lui soție, preferând să își îndrepte atenția către alte lucruri care contează mai mult.

„Nu-i simt lipsa, nici măcar de sărbători. Nu-s vindecat comple, nici pe departe, doar că m-am plictisit de subiect și mă concentrez spre altceva”, a povestit Cătălin Bordea, în cadrul unui interviu acordat pentru Cancan.

La finalul anului trecut, Spike își asuma relația cu Livia, la câteva luni de când se aflase de triunghiul amoros în care erau implicați. Imediat după ce artistul a postat o fotografie cu Livia, câteva persoane au început să îi felicite pentru relație, în timp ce, majoritatea, încă este de partea lui Cătălin Bordea.

 

Sursa foto: Instagram