Cătălin Bordea nu a avut milă de Spike, iubitul fostei sale soții: „Atunci când ai bani, le ai chiar pe toate”


La scurt timp după ce s-a aflat că Livia și Cătălin Bordea au divorțat, a ieșit la iveală și relația dintre Livia și Spike, unul dintre cei mai buni prieteni ai comediantului, dar și cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă.


Odată cu ultimele evenimente din viața lor, au început să iasă la iveală și diverse lucruri din trecut, fiind vorba, în prezent, de un roast pe care, în urmă cu mai mulți ani, Bordea i l-a făcut lui Spike, fără să știe în ce punct urma să îi aducă viața.

După 11 ani de relație, Livia și Bordea au mers pe drumuri separate, decizie care i-a uimit pe fanii lor. Fără să știe că, la doar câțiva ani distanță, Livia avea să înceapă o relație cu cavalerul lor de onoare, în cadrul unui roast, Bordea a vorbit despre viața plină cu de toate a prietenului său.

La acea vreme, Cătălin Bordea l-a ironizat, spunând că toate problemele cu care se confruntă au apărut în viața lui din cauza faptului că are o situație financiară bună: „Are stări de anxietate, bipolaritate, depresie, e trist, plânge din senin. Se pare că, atunci când ai bani, le ai chiar pe toate. Melodiile lui sunt inspirate din realitate”.

Niciunul dintre ei nu a confirmat relația dintre Livia și Spike, dar atât Spike, cât și fostul lui prieten au avut diverse reacții vis-a-vis de imaginile care au scos adevărul la iveală. 

Prin intermediul unui mesaj postat în mediul online, Cătălin Bordea a dat de înțeles că nu era străin relației dintre Livia și Spike, presupunând că, între cei doi, se înfiripase ceva. În schimb, Spike a preferat să treacă repede peste subiect, atunci când i s-a cerut un punct de vedere.

Mai exact, când a fost întrebat de sărutul cu Livia Bordea, acesta a declarat că nu este nimic important, deoarece se sărută înclusiv cu manager-ul firmei la care lucrează, grăbind finalul conversației, pe motiv că s-a îmbolnăvit. 

 

Sursa foto: Instagram I bordeacatalin, lumea_lui_paul

  • Cătălin Bordea nu a avut milă de Spike, iubitul fostei sale soții: „Atunci când ai bani, le ai chiar pe toate”

related posts

Modifică setările cookies