Cătălin Bordea, prima reacție după ce a văzut fotografiile în care Livia se sărută cu Spike


Cătălin Bordea și Livia au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, aceștia unindu-și destinele în 2019. La acea vreme, cavaler de onoare a fost nimeni altul decât Spike, bunul prieten al comediantului. 


Livia și Cătălin Bordea au surprins pe toată lumea în momentul în care s-a aflat că au divorțat. Cei doi formau unul dintre cele mai solide cupluri, iar comediantul vorbea constant despre cât de împlinit este în relația lui. Totuși, la un moment dat au început să apară certuri și neînțelegeri, iar separarea nu a întârziat să apară.

La doar câteva luni de la despărțire, Livia a fost surprinsă sărutându-se în mașina lui Spike. Artistul a avut o reacție ironică vis-a-vis de pozele apărute în presă și a declarat că au o relație colegială.

„Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am COVID, trebuie să închid”, a zis el pentru Cancan.

Acum, Cătălin Bordea a venit și el cu o declarație despre acest subiect. Discret și cu o atitudine rece, comediantul consideră că este „aventura” celor implicați, astfel că răspunsurile la tot ceea ce se întâmplă se află doar la ei. 

”Având în vedere că este aventura lor, răspunsurile sunt la ei doi”, a spus Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV. 

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, comediantul a postat un mesaj care ar putea face trimitere la viața lui sentimentală:

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine”, a spus actorul pe Instagram.

Deși în acest moment pare detașat de tot ce se întâmplă, la momentul divorțului Cătălin Bordea a dezvăluit că a apelat la psiholog pentru a trece peste separare. 

Sursă foto: Cătălin Bordea/Instagram

  • Cătălin Bordea, prima reacție după ce a văzut fotografiile în care Livia se sărută cu Spike

related posts

Modifică setările cookies