Cătălin Bordea și soția lui s-ar fi despărțit, după ce Livia ar fi plecat de acasă: „El s-a opus categoric”


Cătălin Bordea este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați comedianți de la noi din țară. Acesta a reușit să atragă simpatia publicului larg cu ajutorul poveștilor sale inspirate din copilăria petrecută la Botoșani, alături de bunica Aspazia. Ulterior, el a început să creeze numere de stand-up inspirate din căsnicia cu Livia, femeia la adresa căreia a avut mereu doar cuvinte de laudă. 


În această săptămână, Cătălin Bordea a ocupat primele pagini ale ziarelor tabloide, după ce s-a scris în presă că el și Livia urmează să divorțeze. Totul ar fi început în urmă cu aproximativ un an, înainte ca actorul de comedie să plece pe un alt continent pentru a filma un proiect TV. Acesta ar fi încercat să o oprească pe femeie din a lua decizia despărțirii, cerându-i să îl mai aștepte câteva luni. Cu toate acestea, bruneta a luat o hotărâre pe care acum ar fi pus-o și în aplicare.

Potrivit declarațiilor făcute de un apropiat al comediantului, despărțirea nu a pornit nici de la infidelitate, nici de la certuri, ci doar din cauza unor sentimente răscolite din inima Liviei:

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la proiectul TV, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt depărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru CANCAN.RO.

Ulterior, Livia a plecat din căminul conjugal și s-a mutat la o prietenă, pentru a avea câteva clipe de liniște. Totuși, Cătălin Bordea a vizitat-o de mai multe ori, i-a adus flori și cadouri și a încercat să remedieze situația. 

Sursă foto: Cătălin Bordea/Instagram, Livia Bordea/Instagram

  • Cătălin Bordea și soția lui s-ar fi despărțit, după ce Livia ar fi plecat de acasă: „El s-a opus categoric”

related posts

Modifică setările cookies