Câți bani pot câștiga Meghan și Harry după ce au părăsit Familia Regală


Rămași fără finanțare publică, Meghan Markle și Prințul Harry nu-și fac griji în ceea ce privește veniturile pe care le vor genera în viitor.


Renunțarea la statutul de membrii seniori ai Casei Regale Britanice a venit ca o ușurare pentru Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi și-au dorit să obțină independența față de Coroană, inclusiv din punct de vedere financiar.

Deși veniturile publice pe care le aveau la dispoziție nu erau de ignorat, ducii de Sussex nu au motive să se îngrijoreze în legătură cu viitorul lor financiar.

Fiecare dintre ei ar putea încasa câte 500.000 de dolari din postura de speakeri la evenimente private, spun specialiști din domeniu citați de TMZ. Conform publicației, reprezentanții GDA Speakers, companie care rezervă celebrități care să țină prelegeri la evenimente private, susțin că onorariul pentru o celebritate variază între 200.000 și 300.000 de dolari pentru un eveniment.

În cazul celor doi foști membrii ai Casei Regale, tariful ar putea fi mai mare. 

Citește și: „YouPorn” vrea s-o angajeze pe Meghan Markle! Care e fişa postului

 

Mai mult, Meghan și Harry ar putea încasa cu ușurință între 8 și 10 milioane de dolari, în avans, pentru publicarea unei cărți. Estimarea îi aparține lui Darren Prince, fost impresar sportiv.

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut dreptul de a utiliza titulatura Alteță Ragală, dar și-au păstrat titlurile de ducesă și duce. Totodată, Harry a pierdut toate gradele militare, pe care le-a obținut ca urmare a tururilor sale în teatrele de operțiuni din cele mai fierbinți zone de conflict de pe glob.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Meghan Markle

  • Câți bani pot câștiga Meghan și Harry după ce au părăsit Familia Regală

related posts

Modifică setările cookies