Harry și Meghan, ultima postare pe Instagram. Ducii și-au luat rămas bun de la britanici


Meghan Markle și Prințul Harry încep o nouă viață miercuri, 1 aprilie 2020. Oficial, începând cu această dată nu mai sunt membrii ai Casei Regale Britanice. 


Meghan și Harry și-au luat rămas bun de la fanii lor de pe Instagram, luni, cu o postare în care le mulțumește pentru sprijin și implicarea în proiectele derulate de ei până acum. Totodată, cei doi le-au cerut oamenilor să-și unească forțele pentru a învinge pandemia de coronavirus.

Ducii de Sussex devin, începând cu ziua de miercuri, persoane private, în afara Familiei Regale. 

Purtătorul lor de cuvânt a declarat că de acum ei vor fi reprezentați de firma de PR de la Hollywood – Sunshine Sachs. Totodată, biroul lor din Palatul Buckingham se va închide azi.

Un singur membru al staf-ului lor de la Palat, James Holt, a fost păstrat de duci, iar acesta îi va reprezenta în Regat.

Mulțumim acestei comunități pentru sprijinul, inspirația și angajamentul comun în fața binelui și lumii. Așteptăm cu nerăbdare să ne reconectăm cu voi în curând. Ați fost grozavi. Până atunci, vă rugăm să aveți grijă de voi și unii de alții. Harry și Meghan”, au scris ducii de Sussex, pentru ultima oară pe contul de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Chiar dacă Meghan și Harry nu vor mai folosi marca Sussex Royal, contul de Instagram și website-ul lor nu vor fi șterse, dar nici nu vor fi actualizate cu informații noi.

Meghan și Harry vor avea un nou purtător de cuvânt, în persoana lui Catherine St Luarent, care a lucrat în trecut pentru Melinda și Bill Gates.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 1

  • Harry și Meghan, ultima postare pe Instagram. Ducii și-au luat rămas bun de la britanici

related posts

Modifică setările cookies