Ce fotografii postează Laurette pe OnlyFans: „La mine nu sunt poze duse la extrem”


Mai multe vedete de la noi din țară au ales să își facă cont pe OnlyFans, platformă care oferă posibilitatea de a câștiga mii de euro lunar. Chiar dacă majoritatea divelor se afișează în ipostaze indecente, Laurette a optat pentru a aborda altfel de conținut. Iată ce spune despre fotografiile sale!


După ce Daniela Crudu a fost în centrul atenției datorită contului ei de OnlyFans, Laurette s-a postat și ea pe celebra platformă. Spre deosebire de fosta asistentă TV, bruneta susține că fotografiile ei nu au nimic dus la extrem, ci sunt imagini pe care le-ar publica și pe Instagram sau Facebook. 

”Eu contul de OnlyFans l-am făcut din pură curiozitate, eu nu postez poze indecente, sunt absolut poze normale, eu nu postez poze indecente. Pe contul meu de OnlyFans sunt poze absolut normale, nu sunt poze duse la extrem. Sunt poze foarte normale, sunt poze sexy, dar nimic vulgar, nimic ieșit din comun”, a spus ea pentru SpyNews. 

Aceasta nu a spus concret câți bani câștigă, însă a explicat că platforma nu este folosită exclusiv pentru conținut pentru adulți, ci poate avea și alte scopuri. Diva a menționat totuși, că femeile care se postează în ipostaze provocatoare primesc mult mai mulți bani decât cele care oferă sfaturi. 

”Depinde ce fel de content faci, dacă faci un content pentru adulți poți să câștigi sume destul de mari, dar dacă faci un content decent și simplu sumele variază, dar depinde foarte mult de contentul pe care tu vrei să-l ai pe OnlyFans. Într-adevăr e o platformă de +18 ani, dar pe OnlyFans poți absolut să faci ce vrei tu, să oferi sfaturi de sănătate, să faci sport, să fi life coach, poți să oferi sfaturi oamenilor, poți să dai sfaturi oamenilor. E o aplicație ca oricare alta, doar că într-adevăr poți face și content pentru adulți dacă îți dorești, dar depinde de fiecare în parte”, a mai spus Laurette.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS IMAGINILE CU LAURETTE 

Sursă foto: Laurette/Instagram

  • Ce fotografii postează Laurette pe OnlyFans: „La mine nu sunt poze duse la extrem”

related posts

Modifică setările cookies