Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac


În ultimii ani, despre Laurette s-a spus că ar fi într-o relație cu Ion Țiriac, însă nici frumoasa mulatră, dar nici miliardarul nu au recunoscut vreodată că ar forma un cuplu.


Invitată în podcastul Oanei Radu de pe YouTube, Laurette a fost întrebată direct dacă s-a iubit cu Ion Țiriac, însă tânăra a evitat elegant să ofere un răspuns clar.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa, să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că, până la urmă, și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine, că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette.

Vezi și: Messi, cel mai bogat sportiv din lume!

  • Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac

related posts

Modifică setările cookies