Ce i s-a întâmplat unei mirese în ziua nunții. Imaginile sunt virale


O mireasă a avut parte de o surpriza neplăcută în ziua nunții. Chiar când era pe cale să-și spună jurămintele în fața viitorului soț, o pasăre și-a făcut nevoile pe umărul ei, iar clipul cu incidentul a devenit viral pe internet.


Un cuplu din Florida s-a trezit cu o surpriză mai puțin plăcută în ziua nunții lor, iar întâmplarea a fost filmată de videograful lor. Totul s-a întâmplat în momentul în care mireasa rostea jurămintele de nuntă. La un moment dat, aceasta a simțit ceva pe umăr, iar după câteva secunde a realizat că o pasare și-a făcut nevoile deasupra ei. La vederea surprizei, mirele a izbucnit în râs, mireasa a încercat să-și dea seama ce s-a întâmplat, după care toată lumea a început să râdă. 

@chiolafilms Bride gets pooped on during Vows!! This is good luck right?? #weddingtik #weddingvows #goodluck #birdpoop ♬ original sound - ChiolaFilms

În ciuda întâmplării, mireasa nu a lăsat asta să-i strice ziua importantă, așa că și-a reluat jurămintele, amuzându-se cu viitorul ei soț de mirosul lăsat de pasăre:

"Dumnezeule, glumiți? Ok, să continuăm, oh, miroase".

La vederea clipului, devenit viral pe TikTok, internauții au căzut de acord că întâmplarea le va aduce noroc mirilor:

"Cu siguranță aduce noroc", "Este de bun augur, însă intr-un moment nepotrivit."

Sursă foto: Tiktok

  • Ce i s-a întâmplat unei mirese în ziua nunții. Imaginile sunt virale

related posts

Modifică setările cookies