Anca Serea a fost mai sinceră ca oricând și a recunoscut ce intervenții estetice are. Vedeta a dezvăluit că are o singură intervenție, ontouring therapy, care este o procedură non-invazivă.

Soția lui Adi Sînă a recunoscut că nu este împotriva intervenților estetice, însă nu simte că este momentul să apeleze la ele.

„Nici eu, nici el! Până la vârsta aceasta nu am fost deloc la medicii esteticieni! Adi face în curând 47 de ani. Eu am făcut o singură intervenție, se numește contouring therapy. O singură dată am fost, nu este nimic nenatural! Nu este vorba că nu sunt adepta, dar am zis că mai aștept până după 50 de ani! Adi este categoric, eu mai sunt influențată de prietenele mele, dar deocamdată nu a fost cazul!”, a declarat Anca Serea pentru Ego.

Anca Serea și Adi Sînă au propria afacere cu cosmetice

Anca Serea și soțul ei, Adi Sînă, au propriul brand de cosmetice. Cei doi sunt foarte implicați în afacerea pe care o au și vor să o crească.

„Este brand-ul familiei noastre. A luat naștere în urmă cu aproximativ 4 ani dintr-o nevoie de-a mea. Căutam anumite produse pe care să pot să le folosesc cu cea mai mare încredere, dar care să fie și organice, naturale, într-o măsură mai mare. Am mers la câteva cursuri de specialitate, la câteva târguri și am descoperit niște formule care să se potrivească cu nevoile femeilor trecute de 40 de ani.

Avem creme în portofoliu și produse care pot să fie folosite chiar și despre adolescenți! Inclusiv vopseaua de păr este un produs organic, fără amoniac. Și autobronzantul este organic. Îmi doream ca tot timpul să fiu bronzată, dar mă pătam și nu îmi plăcea mirosul! Ne-am gândit să facem ceva constructiv!”, a spus Anca Serea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram