Ce limite a stabilit Victor Slav pentru fetița sa, Sofia: „A început să plângă”


Victor Slav are o relație deosebită cu fiica sa și încearcă pe cât posibil să o educe așa cum știe mai bine. De curând, a dezvăluit că i-a impus anumite limite, fiindcă vrea să o învețe să fie cât mai responsabilă.

Tag-uri: #Victor Slav #Sofia

Deși îi este greu să o refuze, fostul Biancăi Drăgușanu face mari eforturi pentru a-i oferi Sofiei o educație bună. Victor Slav și-a petrecut sărbătorile alături de cea mică și, cu această ocazie, a încercat să îi explice de ce nu este bine să facă anumite alegeri.

De Crăciun, Sofia a primit cadori de la ambii părinți, însă fostul prezentator TV a vrut să îi dea micuței o lecție importantă, așa că a avut o discuție serioasă cu ea. A transformat totul într-o poveste despre darurile de la Moș Crăciun și au stabilit să cumpere doar o singură jucărie pe săptămână.

„Am avut o discuție cu ea și i-am explicat să nu mai cumpărăm atât de multe jucării.

M-am folosit de această perioadă și i-am spus că Moș Crăciun urmărește tot timpul anului ce face copilul și știe câte jucării primește, pentru că el aduce jucării de Crăciun, iar dacă ai foarte multe jucării și Moș Crăciun face asta, aduce jucării.

A început să plângă și am zis că trebuie să facem într-un fel să luam maxim o jucărie pe săptămână… să putem să avem cadou de la Moș Crăciun, jucăriile astea multe să le strângem și le dăm la niște copii”, a mărturisit Victor Slav în cadrul unei emisiuni.

Sursă foto: Instagram

  • Ce limite a stabilit Victor Slav pentru fetița sa, Sofia: „A început să plângă”

related posts

Modifică setările cookies