Dacă, atunci când vine vorba de rinoplastii, Ruby este mulțumită de rezultat, nu același lucrul îl poate spune și când vine vorba de operație de mărire a sânilor. Artista vrea să își scoată silicoanele, deoarece nu mai este mulțumită de ele.

Operațiile de rinoplastie au fost un adevărat succes, deoarece nu doar că i-au oferit aspectul dorit, dar au făcut-o să aibă și mai multă încredere în ea. În schimb, artista susține că problemele apărute după operația de implant mamar sunt și din vina ei, deoarece nu a ținut cont de recomandările medicului.

„Faptul că am apelat la implanturile mamare mi-a dat un pic de furcă. M-am confruntat cu probleme și pentru că nu am ținut, neapărat, cont de recomandările medicului. A doua zi după operație, am fost la -16 grade, în piața din Iași, la concert. Au fost și greșelile mele în mare parte, dar nu era cazul nici să fac operația.

S-au prelungit problemele pe termen lung, pentru că aveam un implant care s-a răsucit și arăta destul de ciudat”, a precizat artista, conform Viva.

Mai mult decât atât, Ruby recunoaște că sunt anumite lucruri pe care ar vrea să le schimbe când vine vorba de aspect, dar preferă să le schimbe prin sport și printr-o alimentație sănătoasă, pentru a nu fi nevoită să se opereze.

De asemenea, artista a învățat să se accepte așa cum este, chiar dacă are celulită, lucru ce, pentru unele femei, nu este ceva deloc plăcut: „Nu e nimeni perfect. De ce aș fi eu și de ce să nu mă iubesc așa cum sunt?”.

 

Sursa foto: Instagram