Ruby a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat complet dezbrăcată în partea de jos a corpului


Ruby a atras recent atenția fanilor, după ce s-a fotografiat complet dezbrăcată în partea de jos a corpului! Imaginea postată pe InstaStory a stârnit interesul urmăritorilor, dar și imaginația bărbaților.

Tag-uri: #Ruby #ruby sexy

Ruby este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, aceasta făcându-se remarcată atât datorită talentului său, cât și aspectului fizic de invidiat. Vedeta nu se sfiește să se fotografieze în ipostaze incendiare, care imediat stârnesc imaginația bărbaților care o urmăresc.

Dacă oamenii s-au obișnuit deja cu Ruby îmbrăcată în costum de baie, ultima imagine distribuită pe rețelele de socializare a luat pe toată lumea prin surprindere. Bruneta s-a pozat în pat, purtând doar un top minuscul și... cam atât. În partea de jos, aceasta a ales să rămână complet dezbrăcată și să își acopere zona intimă cu mâna. 

VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS

Nu este prima dată când Ruby se afișează în astfel de ipostaze. În trecut, vedeta a apărut la petrecerea VIVA purtând o rochie extrem de mulată și scurtă, care i-a scos în evidență formele:

„Dress code-ul în seara asta a fost A touch of green. Așa că am abordat subiectul într-un mod sustenabil și m-am înfoliat în folie alimentară (ca o gustare ce sunt) făcută din materiale reciclabile. Am făcut economie de resurse azi. Reduce. Reuse. Recycle”, a scris Ruby la Instastory în dreptul unui clip în care dădea un interviu.

Sursă foto: Ruby/Facebook

  • Ruby a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat complet dezbrăcată în partea de jos a corpului

related posts

Modifică setările cookies