Conectați din izolare | Cine sunt vedetele care și-au făcut publice numerele de telefon de dragul fanilor


În această perioadă grea pentru toată lumea, te poți apropia cel mai mult de staruri precum Dwayne Johnson, Maria Șarapova, Sloane Stephens ori Rita Wilson.


Pandemia de coronavirus a apropiat și mai mult oamenii, dar și comunitățile de fani de pe rețelele sociale. Deși n-ar fi făcut asta în condiții normale, multe vedete și-au dezvăluit numerele de telefon pentru a le permite fanilor lor să comunice direct. 

Jucătoarea de tenis Maria Șarapova (33 de ani) și-a anunțat fanii de pe Twitter că le pune la dispoziție numărul de telefon pentru a intra în contact cu ei. Rusoaica a declarat că acceptă și videoconferințe. 

Salutare, tuturor! Să aveți o zi de vineri frumoasă, orice ar însemna asta în ziua de azi. Am căutat o variantă să discut cu fiecare dintre voi. Săptămâna trecută am avut o videoconferință cu 150 dintre voi și a fost foarte amuzant, așa că acum vreau mai multă conexiune, mai ales că suntem toți separați. Vreau să-mi spuneți ce părere aveți, să-mi trimiteți mesaj chiar la numărul de pe ecran. Vor ajunge direct în telefonul pe care îl țin acum. Scrieți-mi și așteptați răspunsul! Vă rog s-o faceți!", a spus tenismena, pe contul ei de Twitter.

Fanii rusoaicei o pot contacta la numărul 310-564-7981, unde îi pot trimite mesaje.

 

Citește și: Cum te afectează izolarea la domiciliu și munca de acasă. Ce poți face

La scurt timp după anunțul Mariei a venit și mesajul jucătoarei americane de tenis Sloane Stephens.

Bună, sunt Sloane! Știu că distanțarea socială nu e pe placul nimănui, așa că am găsit o modalitate să mă conectez cu voi. Mi-am făcut propria comunitate și sunt foarte încântată. Putem vorbi despre orice doriți - sport, când va reveni acesta, decorațiuni interioare, gătit, modă. Scrieți-mi și hai să vorbim!", a spus sportiva din SUA. Sloane poate fi găsită la numărul de telefon 559-550-4742.

Soția lui Tom Hanks, actrița Rita Wilson, și-a făcut publlic numărul de telefon într-o postare de Instagram. Diagnosticată cu Covid-19 și vindecată, actrița a făcut acest gest pentru a împărtăși tuturor experiența ei. Rita Wilson poate fi găsită la numărul 310-299-9260.

În România, Smiley și-a dezvăluit numărul de telefon în videoclipul piesei Ce mai faci, străine? Artistul a vrut să se apropie mai mult de fanii lui și să le dea acces la o parte a vieții sale private.

Dwayne Johnson răspunde pe Instagram

Actorul Dwayne Johnson a decis să păstreze altfel legătura cu cei 177 de milioane de fani. I-a încurajat să trimită întrebări pe rețeaua socială, promițându-le că va răspunde la cât mai multe dintre ele.

The Rock face asta prin intermediul unor filmulețe pe care le postează apoi pe Instagram, iar cei care au trimis întrebări pot găsi ușor răspunsurile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock) on

 

Jennifer Garner citește povești copiilor

Actrițele Jennifer Garner și Amy Adams și-au unit forțele și au demarat o campanie cu sprijinul Organizației Salvați Copiii. Cele două citesc povești copiilor, pe Instagram și Facebook, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste perioada de carantină. 

Cei care vor să contribuie cu bani, o pot face în conturile Salvați Copiii, iar fondurile strânse vor fi folosite la finațarea unor programe pentru elevi.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Când porți mască, îi protejezi pe ceilalți, iar ceilalți te protejează pe tine. #PoartăMască

  • Conectați din izolare | Cine sunt vedetele care și-au făcut publice numerele de telefon de dragul fanilor

related posts

Modifică setările cookies