Simona Halep, interviu special pentru CNN, în care a povestit ce face în izolare


Simona Halep a acordat un interviu pentru CNN în care a vorbit despre cum își ocupă timpul în izolare, despre cele mai mari schimbări din viața ei, despre situația din România și despre cum rezistă, ea și cei dragi, în această perioadă.


Campioana a mărturisit că “e, în mod clar, foarte ciudat să nu am tenisul în viața mea o perioadă atât de lungă de timp.”

Cu toate acestea, a mărturisit că e interesant să aibă un alt program, în care se culcă mai târziu, se trezește mai târziu și petrece mult mai mut timp alături de oamenii dragi ei. A povestit însă că stă destul de departe de știri pentru că situația o îngrijorează oricum peste măsură. 

Cu toate acestea, a afirmat pentru CNN că “ mă străduiesc să îmi fac partea mea cât mai bine, iar înseamnă să nu ies din casă și să stau izolată.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

 
Simona a mai povestit pentru CNN Sports că se menține activă în moduri noi-unele din ele originale. Mai în glumă, mai în serios, s-a filmat urcând și coborând scările din casă, jucând fotbal cu hârtia igiencă sau folosind ustensile de bucătărie ca să se antreneze. În plus, sportiva își fimează unele antrenamente serioase și le postează pe rețelele de socializare.
 
În ceea ce privește întoarcerea la tenis, Simona se străduiește să rămână optimistă, dar recunoaște că această incertitudine o neliniștește puțin. Cu toate acestea, știe exact ce va face când totul va fi bine: va merge la restaurantul favorit pentru a savura desertul preferat. 
 
#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus ai "Viața bate vlogul", sezonul 2


FOTO:GETTY

  • Simona Halep, interviu special pentru CNN, în care a povestit ce face în izolare

related posts

Modifică setările cookies