Simona Halep clarifică relația pe care o are cu jucătorul de tenis Joao Monteiro: 'Este partenerul meu de antrenament"


Simona Halep a simțit nevoia să clarifice zvonurile din mass media, conform cărora s-ar iubi cu un jucător de tenis portughez. Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a explicat care este relația ei cu Joao Monteiro.


Simona Halep nu și-a refăcut viața amoroasă după divorțul-fulger de Toni Iuruc. Jucătoarea de tenis a comentat zvonurile din spațiul public, conform cărora s-ar iubi cu Joao Monteiro, un jucător de tenis portughez. 

Am citit articolele inventate despre relația mea cu Joao. Este partenerul meu de antrenament și nimic mai mult. Mulțumesc”, a scris Simona pe Instagram, la story.

 

 

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon trece prin momente grele, după ce a fost suspendată din tenis pentru că s-ar fi dopat. Cu toate acestea, spune Halep, nu simte este cazul pentru o nouă relație amoroasă.

Zvonurile au fost alimentate de o publicație din România care l-a surprins pe jucătorul portughez pe plajă la Mamaia, în compania unei prietene de-ale Simonei Halep. Sursele sugerau că Joao și Simona sunt împreună, însă nu vor să facă publică relația.

Joao Monteiro a urcat până pe locul 237 în ierarhia ATP și nu a mai jucat un meci de tenis din noiembrie 2020.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Simona Halep clarifică relația pe care o are cu jucătorul de tenis Joao Monteiro: Este partenerul meu de antrenament

related posts

Modifică setările cookies